HELLO~

Ini page untuk pelajar Ijazah Sarjana Muda Farmasi (Kepujian) Universiti Teknologi Mara Batch 5. Akan update semua info berkaitan Batch ni termasuk gambar2 kenduri kawen? :) Any jemputan boleh email admin dan nanti akan update kat sini. Sekian~

*Ini first post. Tarikh lahir blog ni*

Sila menonton dengan linangan air mata juga ye.



16 comments:

hananni said... / July 15, 2010 at 7:19 PM  

uwahhh..sape handle ni? bgus2..

bpharmuitmgen5 said... / July 15, 2010 at 7:20 PM  

@hananni Marilah datang sini selalu :)

hananni said... / July 15, 2010 at 7:21 PM  

dah bookmark dah! lol

bpharmuitmgen5 said... / July 15, 2010 at 8:53 PM  

@hananni ade ape2 info nak kawen ke gitau ye :)

Wak Yol said... / July 15, 2010 at 8:54 PM  

post banyak2 video kt PD aritu….utk tatapan kita bersama juga….

bpharmuitmgen5 said... / July 15, 2010 at 8:54 PM  

@Wak Yol mane video nye? bagi la aku upload. macam takde je kat aku. nanti tgk2 cd PD tu mane ntah.

Wak Yol said... / July 15, 2010 at 8:56 PM  

@bpharmuitmgen5 waduh2….kalu xsilap video ada byk sama tikah + cue….. kasi roger2 sama mereka mungkin dapat videonya

jajabean said... / July 15, 2010 at 8:56 PM  

lihat! thumbnail ada muka saya! HAHAHAHAHA!

hananni said... / July 15, 2010 at 8:57 PM  

@jajabean haha,,mengape jaja excited? hehehe

bpharmuitmgen5 said... / July 15, 2010 at 8:58 PM  

@jajabean Jaja.. Yang ade muke ko tu aku yang upload. Ni aku amik balek yang asal dari group. Tak tau sape yang upload.

najib said... / July 15, 2010 at 8:58 PM  

cool~ ada blog!
i will follow~~

hananni said... / July 15, 2010 at 8:58 PM  

owh..sudah bertukar...ad chatbox pn bes nih..hik3..

bpharmuitmgen5 said... / July 15, 2010 at 9:11 PM  

@hananni Sabo deng.. satu2.. hoho.. pening ini.

hananni said... / July 15, 2010 at 9:44 PM  

hehe..okayh2..chaiyok yam!! anda mmg rajennnnnnnnnnnnnn~

Anonymous said... / October 7, 2012 at 12:00 AM  

salam..bolehkah admin tulis ttg post mengenai tramadol & gabapentin, side effect & adakah kedua-dua ubat ini boleh di ambil bersama..terima kasih

karl said... / October 16, 2012 at 11:50 PM  

Wsalam.

Tramadol - ubat tahan sakit. Side effect paling common sembelit.

Gabapentin - ubat untuk sawan. boleh jugak digunakan untuk rawatan neuropathic pain (sakit saraf yang mencucuk-cucuk kat bahagian badan, sori x jumpa istilah bahasa melayu untuk penyakit ni)

Sila makan ubat berdasarkan arahan doktor.

Post a Comment

 
Designed by: Newwpthemes.com | Bloggerized by Dhampire