PENGUMUMAN : SIJIL PENDAFTARAN PRP

Lembaga Farmasi Malaysia akan pos Sijil Pendaftaran Ahli Farmasi Provisional ke rumah. Sijil ni teramatlah penting sebab sijil ni la yang menjadikan kita ahli farmasi prp yg sah (rujuk surat tawaran, antara syarat-syarat tawaran ialah pengemukaan sijil pendaftaran ahli farmasi provisional sebagai salah satu syarat lantikan). Oleh yang demikian, tolonglah kpd siapa2 yg belum hantar 

1) salinan transkrip

2)salinan surat tamat belajar 

3)salinan surat tawaran perlantikan ke Lembaga Farmasi Malaysia, sila berbuat demikian as soon as possible. Jangan bertangguh kelak menyusahkan diri di kemudian hari. TQ

 

--Naim

5 comments:

Afif said... / July 18, 2010 at 12:53 AM  

Yg ni lepas dah settle surat spa tu kan?

karl said... / July 18, 2010 at 12:59 AM  

asalkan ko dah dapat surat SPA tu, boleh je setelkan. hantar tiga2 salinan dokumen yang list kat atas

MaryamJamilah said... / July 18, 2010 at 12:59 AM  

Yang surat SPA tu ade surat tawaran kan afif? fotostat yang tu n salinan transkrip n surat tamat blajar. bagi lembaga farmasi. After tu lah dier proses untuk no ahli.

Afif said... / July 18, 2010 at 4:01 PM  

oo.. aku tak dapat lagi surat spa.. huhu..

Anonymous said... / April 18, 2013 at 3:57 PM  

salam... tumpng bertanya, lepas bp lame drpd inteviu spa kite akan dpt th tawaran?

Post a Comment

 
Designed by: Newwpthemes.com | Bloggerized by Dhampire