PENGESAHAN KONVO-73 NOV'10


Majlis istiadat Konvokesyen untuk pelajar Ijazah Sarjana Muda Farmasi (Kepujian) Batch 5 akan dilangsungkan pada bulan November 2010. Anda diminta untuk mengesahkan maklumat peribadi anda di lawan web berikut:

http://isisweb52.uitm.edu.my/list/convocation/student_search_form.cfm

Naim kate ikut logik kalau alamat same, takyah dah la taip alamat tu. Just update phone number and email. Lain2 info update kemudian coz ramai tak boleh masuk lagi.

Di bawah ni pulak adalah buku panduan konvokesyen UiTM. Peraturan2 yang kite kene ikut, dress code, etc. Kalau tak boleh download dari website UiTM, sile lah download dari link berikut ye:

http://www.4shared.com/document/7HDzPisf/buku_panduan_konvokesyen_UITM.html




8 comments:

hananni said... / July 15, 2010 at 9:02 PM  

yohohoho..mantap! time kaseh…comeyl plak kartun tuh..

bpharmuitmgen5 said... / July 15, 2010 at 9:02 PM  

@hananni Sensame.. comel ke? Hohoho

hananni said... / July 15, 2010 at 9:03 PM  

@bpharmuitmgen5 comeyllaaaa! haha..knape tidak diwar2kan blog ini?

bpharmuitmgen5 said... / July 15, 2010 at 9:03 PM  

@hananni mau war2 kan ke mane. untuk bebudak batch saje lah.

afif said... / July 15, 2010 at 9:04 PM  

ehh.. kenapa aku takde dalam list convo.. huhu

bpharmuitmgen5 said... / July 15, 2010 at 9:04 PM  

@afif takde dalam list ke? Maybe sebab result baru kuar kot. Nanti check la semula. Konvo bulan 11, lame lagi tu.

bARdbOO said... / July 15, 2010 at 9:05 PM  

wah!! dh ada blog..nape aku baru tahu?
alar nape konvo lambat sgt..bengs btol la!!!!!!!

apam said... / July 15, 2010 at 9:05 PM  

aku dah buat pengesahan….cis sempat lagi diorng buat salah alamat aku cis,cis dah berape lama aku dok uitm

Post a Comment

 
Designed by: Newwpthemes.com | Bloggerized by Dhampire